ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pîrvulescu: Campania a fost pronunţat prezidenţială

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a fost marcată de subiectul alegerilor prezidenţiale, ceea ce a reprezentat "principalul handicap" al partidelor politice în a-şi promova proiectele cu care doresc să reprezinte România la Bruxelles, consideră preşedintele de onoare al Asociaţiei Pro Democraţia, Cristian Pîrvulescu.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 11:38
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pîrvulescu: Campania a fost pronunţat prezidenţială

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Am asistat la o campanie electorală pronunţat prezidenţială şi cred că ăsta a fost principalul handicap al partidelor politice în a-şi prezenta poziţiile în campania pentru Parlamentul European.

Noi aici nu am vorbit nici de Traian Băsescu şi nici de Victor Ponta şi cred că aşa ar fi trebuit să se desfăşoare întreaga campanie electorală. (…) Această manipulare nefericită va afecta, în mare măsură, decizia de duminică a românilor în ce priveşte reprezentarea în Parlamentul European, pentru că nu o pot face în cunoştinţă de cauză. Vor vota după alte criterii decât poziţiile pe care partidele politice le propun”, a declarat joi Cristian Pîrvulescu, citat de Agerpres, în timpul dezbaterii electorale organizată de Asociaţia Pro Democraţia în cadrul proiectului ‘Laboratoarele democraţiei europene’.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pîrvulescu a apreciat că s-a remarcat un interes mai mare pentru dezbateri în rândul partidelor mai mici, decât în cazul celor mari.

CITEŞTE ŞI REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2014: PSD îşi propune să obţină peste 50%. EXIT POLL, duminică la 21.00