ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Ponta suspendă campania electorală din cauza inundaţiilor VIDEO

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni că va suspenda campania electorală pentru alegerile parlamentare parţiale şi europarlamentare din cauza inundaţiilor.

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 08:40
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Ponta suspendă campania electorală din cauza inundaţiilor VIDEO

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Victor Ponta va merge în zonele inundate alături de Liviu Dragnea şi spune că va relua campania abia după ce toate problemele oamenilor vor fi rezolvate. 

„Cel puţin câteva zile până când toată situaţia produsă de intemperii va intra în normal, şi eu, şi ceilalţi miniştrii care avem responsabilităţi vom suspenda campania electorală (…) De la Bucureşti, domnul Oprea va fi cel care coordonează activitatea în toată ţara, iar campanie electorală vom face după ce vom fi siguri că toate măsurile pentru înlăturarea intemperiilor vor fi luate. Atâta timp cât vor fi intemperii, campania electorală o las pentru alţii”, a declarat Victor Ponta, la depunerea candidaturii ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, pentru Camera Deputaţilor, în colegiul 4 Ilfov.

„O să plec împreună cu vicepremierul Dragnea în Mehedinţi. Mergem întâi la Ministerul Apărării şi la Primăria Capitalei, unde primarul general m-a invitat să discutăm despre ce a făcut în Bucureşti şi, eventual, dacă are nevoie de sprijin pentru situaţia de aici. (…) Nu o să pot să merg în toate zonele afectate şi nici nu o să fie nevoie de mine personal în toate aceste zone. O să merg la Drobeta-Turnu Severin, pentru că aceea este zona Dolj, Caraş, Mehedinţi şi Gorj, mai puternic afectată, doar ca să aflu dacă este nevoie de un sprijin concret pentru perioada imediat următoare, după care vicepremierul Dragnea se va ocupa şi va coordona activităţile din teritoriu”, a afirmat premierul. 

Ploile torenţiale au făcut ravagii în mai multe zone din ţară: mai multe drumuri şi poduri au fost rupte, iar sute de familii sunt izolate. Veştile proaste nu se opresc aici. Meteorologii au emis o informare meteorologică de ploi însoţite de descărcări electrice şi vânt valabilă din 05 mai, ora 09 până la ora 21.00.