ALEGERI FRF. Reacţia lui Gică Popescu după ce Răzvan Burleanu i-a numit „şomeri” pe susţinătorii lui Ionuţ Lupescu

Gică Popescu susţine că declaraţiile făcute de Răzvan Burleanu sunt compuse de angajaţii departamentului de comunicare din cadru FRF. Reacţia fostul mare fundaş vine după ce Burleanu i-a făcut ”şomeri” pe Răducioiu şi Ganea - susţinători ai lui Ionuţ Lupescu.

03 mart. 2018, 10:25
ALEGERI FRF. Reacţia lui Gică Popescu după ce Răzvan Burleanu i-a numit „şomeri” pe susţinătorii lui Ionuţ Lupescu

Zilele trecute, Răzvan Burleanu a afirmat despre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu faptul că sunt ”şomeri”, care speră să primească un contract la FRF. Declaraţiile au stârnit reacţii dure în lumea fotbalului din România. Gică Popescu este de părere că Răzvan Burleanu primeşte aceste texte de la departamentul de comunicare din cadrul FRF şi-l avertizează că ar trebui să fie mai atent când vorbeşti despre foşti jucători ai naţionalei:

”Actualul preşedinte e în campanie şi departamentul de comunicare, atât de stufos, pe care îl are la dispozitie, departamentul plătit de FRF, pe care el îl foloseşte în campania electorală, îi face aceste răspunsuri. Şi le da sau le postează pe blogul personal, dar nu cred că sunt declaraţiile lui. Aţi văzut de fiecare data la calificările de presă, cum vine cu materialele scrise de către departamentul de comunicare. Eu aş fi mai atent în locul lui când face astfel de afirmaţii, pentru că totuşi vorbim despre jucătorii care au făcut cea mai mare performanţă în fotbalul românesc, la nivel de echipă naţională şi, oricât ar încerca el, performanţele acestor foşti jucători nu le poate depăşi”, a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.