ALEGERI LOCALE 2016. Adrian Severin cere DNA să se „retragă” din cursa electorală

Politicienii fac apel către DNA să se retragă din campania electorală! În timp ce preşedintele Klaus Iohannis susţine că nu ştie nimic despre imixtiuni, candidaţii partidelor s-au trezit cu noi dosare chiar în prag de campanie.

RomaniaTV.net
09 mai 2016, 12:29
ALEGERI LOCALE 2016. Adrian Severin cere DNA să se „retragă” din cursa electorală

Adrian Severin, candidat la Primăria Capitalei, a declarat că este nepermis ca o instituţie de forţă cum este DNA să decidă în competiţa electorală.

„Trebuie să începem cu un apel pe care îl facem către DNA pentru a se retrage din campania electorală. Nu credem că instituţiile de forţă trebuie să decidă în competiţia electorală care a început”, a spus Adrian Severin.

„Nu este normal să candidezi în România numai cu avizul DNA şi să câştigi cu ajutorul ambasadei”, a completat fostul europarlamentar.

Adrian Severin a precizat că nu exclude posibilitatea să ceară sprijin extern împotriva procurorilor DNA. „Credem că suntem îndreptăţiţi să ne adresăm oganizaţiei pentru securitate, biroului pentru monitorizare alegeri, secretarului Comisiei Europene, comisarului european pentru justiţie şi să îi rugăm să ia măsuri pentru ca aceste alegeri sa fie libere şi corecte”, a mai spus Severin.