ALEGERI LOCALE 2020. Carmen Iohannis a votat la Sibiu. Ce ţinută a ales soţia preşedintelui pentru ziua votului

Carmen Iohannis a votat, duminică, în Sibiu, la câteva ore după ce șeful statului a votat, la București. Ea a venit însoţită de un ofiţer SPP și nu a făcut declarații nici la sosirea la secţia de votare şi nici la ieşire. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 09:25

Carmen Iohannis a mers duminică la vot, la Sibiu, în jurul orei 12.30, după ce dimineaţă a mers la slujbă la o biserică din centrul Sibiului. 

Soția președintelui a așteptat câteva minute înainte să intre în secția de votare, unde se formase coadă.

După ce a votat, soția președintelui a salutat persoanele aflate în fața secției și a plecat, fără să facă declarații.

Președintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, la o secţie de votare de la Liceul Jean Monet. Declaraţia de la ieşirea din secţie a fost una foarte scurt, în care preşedintele s-a limitat în a îndemna românii să iasă la vot.

„Este o zi foarte importanta astazi. Astazi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile judetelor. Intotdeauna este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa aleaga in locul nostru. Este foarte important sa ne uitam foarte bine la candidati, pentru ca de ei depinde cum arata spitalul, scoala, parcurile, daca traficul este dirijat asa cum trebuie”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la ieşirea din secţia de vot de la liceul Jean Monet.