ALEGERI LOCALE 2020. Dacian Cioloş a votat în Zalău. „Nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. E foarte important să votăm astăzi”

Dacian Cioloş, copreşedintele USR PLUS, a declarat că este foarte important ca cetăţenii să voteze pentru că de opţiunea lor depinde ce se va întâmpla în comunităţile locale în următorii patru ani.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 06:18
ALEGERI LOCALE 2020. Dacian Cioloş a votat în Zalău. „Nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. E foarte important să votăm astăzi”

„E foarte important să votăm astăzi pentru că de votul de astăzi depinde ce se va întâmpla în comunităţile noastre locale în următorii ai. Eu am votat, ca de obicei, la Zalău şi astăzi cu şi mai multă bucurie am votat la Zalău pentru că astăzi nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. Avem, cu adevărat, o alternativă pentru un Zalău modern, un Zalău care să iasă din provincialism şi izolare, un Zalău care să beneficieze de apropierea de Cluj, de Oradea, de zona de vest a României, un Zalău în care să se investească şi să se creeze locuri de muncă. E important, din punctul meu de vedere, să dăm o şansă unor oameni care vin cu un spirit nou, cu un suflu nou şi asta o putem face prin vot. Degeaba ieşim în stradă atunci când nu avem ocazia să acţionăm direct, acum e momentul să o facem şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă asta în minte în cursul zilei de astăzi”, a precizat Dacian Cioloş, la ieşirea din secţia de votare, conform Agerpres.

Fostul premier tehnocrat susţine că, în opinia sa, sunt create condiţii pentru ca votul să decurgă în siguranţă. 

„Toate condiţiile sunt create pentru un vot în siguranţă, din punct de vedere sanitar. Oamenii din secţie sunt foarte bine instruiţi şi am toată încrederea şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă toată încrederea şi să vină la vot. Sunt dezinfectanţi, sunt măşti se păstrează distanţa, nu e înghesuială”, a menţionat copreşedintele USR PLUS, potrivit sursei citate.

ALEGERI LOCALE 2020. Peste un MILION de români au votat până la ora 9.30