ALEGERI LOCALE 2020. Dan Barna îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot. „E groasă. În Bucureşti peste tot lupta e foarte strânsă”

Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, face un apel la oameni să meargă la vot. Deputatul susţine că situaţia este "groasă", iar sondajele arată că în Bucureşti lupta este foarte strânsă.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 13:13
ALEGERI LOCALE 2020. Dan Barna îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot. „E groasă. În Bucureşti peste tot lupta e foarte strânsă”

Barna a transmis un mesaj video, în timp ce se întorcea cu maşina de la Sibiu, unde a votat, la Bucureşti.

„E groasă. Haideți la Vot. O zi cât următorii patru ani”, a spus Dan Barna, conform Hotnews.

Liderul USR a afirmat că toate sondajele arată că în Bucureşti lupta este foarte strânsă, iar câteva sute de voturi vor decide cine va conduce Capitala în următorii patru ani.

„Nu s-a câștigat nimic, nu s-a pierdut la vot. Trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd, despre care nu pot să vorbesc acum, arată că în București peste tot lupta e foarte strânsă. De aceea ideea că vi se pare vouă că s-a rezolvat dacă ați fost să votați nu e suficientă. Mobilizați-vă pe toate canalele de care dispuneți. Luați-vă telefonul, luați ultimele 20 de apeluri, sunați-vă preietenii și întrebați-i dacă au mers la vot.

Dacă mergeți pe stradă, întrebați-i pe oamenii din jurul vostru dacă au votat și dacă nu au făcut-o, încurajați-i să voteze. Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil niște sute sau maxim mii de voturi. Niște sute de voturi vor decide ce fel de capitală vom avea pentru următorii 4 ani”, mai afirmă liderul USR.

ALEGERI LOCALE 2020. Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului după ora 21.00


loading...
Partenerii noștri