ALEGERI LOCALE 2020. Gabriela Firea îi cheamă la vot "pe domni, fără de care nu suntem complete" Update

Publicat: Duminică, 27 Septembrie 2020 17:15 // Actualizat: Duminică, 27 Septembrie 2020 19:17 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general Gabriela Firea îi cheamă la vot "pe domni, fără de care nu suntem complete". Până la ora 17, în Bucureşti votaseră 257.703 de femei și 220.429 de bărbați, conform datelor AEP.

Update. Candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti, Gabriela Firea, face, duminică seară, un apel pentru a mobiliza bucureştenii la vot, afirmând că "doar oamenii contează".

"Mai sunt 2 ore până la închiderea urnelor. Vă invit să votaţi pentru investiţia în oameni. Doar oamenii sunt cei care contează. Restul sunt campanii şi manipulări din laboratoare", a scris Firea pe Facebook.

Anterior, aceasta a vorbit despre faptul că multe femei au votat în Bucureşti şi a făcut apel şi către domni să-şi exprime opţiunea electorală: "Mulţumesc tuturor femeilor care au ieşit într-un asemenea procent la vot! Îi aştept şi pe domni, fără de care nu suntem complete".

Porivit datelor oficiale prezentate de AEP, până la această oră în Bucureşri au votat 34,03 dintre alegători.

"Mulțumesc tuturor femeilor care au ieșit într-un asemenea procent la vot! Îi aștept și pe domni, fără de care nu suntem complete!", a scris Firea pe Facebook.

În București, prezența la vot era, la ora 17.00, de 26,28% (478.132 de alegători), față de 22,18% (396.401 alegători) la localele din 2016.

Potrivit datelor AEP, în București, până la ora 17.00 votaseră 257.703 de femei și 220.429 de bărbați.

Mesajul Gabrielei Firea în ziua alegerilor locale 2020

"Ultimele cuvinte înainte de alegeri. De obicei vi se cere votul. Candidaţii vin în faţa voastră şi să vă spună că sunt cei mai frumoşi, cei mai deştepţi.

Dacă nu aveţi apă caldă în week-end în ziua votării, în special în acest week-end, vă informez de pe acum, cu toată responsabilitate, că nu avem nicio avarie. Fostul RADET, actualmente Termoenergetica, lucrează la capacitatea maximă. Nu avem nicio avarie, dar aşa cum s-a întâmplat pe parcursul verii CET-urile care aparţin de Ministerul Mediului, deci de Guvern, ne-au făcut tot felul de figuri, numai ca să se răzbune, crezând ei, bucureştenii pe mine

Apa caldă ţine în proporţie de peste 60 la sută de o entitate care ţine de Guvernul României. Din păcate, a fost folosită ca temă de atac în campania electorală", a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea mobilizează românii la vot în ultimele două ore până la închiderea urnelor

"Mai sunt 2 ore până la închiderea urnelor. Vă invit să votați pentru investiția în oameni. Doar oamenii sunt cei care contează. Restul sunt campanii și manipulări din laboratoare", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Mai sunt 2 ore până la închiderea urnelor. Vă invit să votați pentru investiția în oameni. Doar oamenii sunt cei care contează. Restul sunt campanii și manipulări din laboratoare.

Posted by Gabriela Firea on Sunday, September 27, 2020
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri locale Gabriela Firea primarul general
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H