ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban: „A fost o prezenţă semnificativă. E clar că este o victorie”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că prezenţa la vot la alegerile locale a întrecut aşteptările multora. Premierul susţine că este clar o victorie, însă pentru fi una definitiv pecetluită trebuie să fie finalizate procesele verbale de numărare a voturilor din toate secţiile şi circumscripţiile.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 17:17
ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban: „A fost o prezenţă semnificativă. E clar că este o victorie”

„O prezenţă semnificativă, bună. A întrecut aşteptările multora. Le mulţumesc românilor că s-au prezentat la vot şi că se prezintă în continuare la vot până la ora 21.00. Noi am sesizat în BEC ca toţi cetăţenii care la ora 21.00, când se închide secţia de votare, sunt prezenţi la rând să li se permită să voteze. Din păcate am votat doar noi, reprezntanţii a încă 2 formaţiuni, celelalte formaţiuni nu au fost de acord”, a afirmat Ludovic Orban, conform News.ro.

„E clar că este o victorie, dar ca să fie o victorie definitiv pecetluită trebuie să fie finalizate procesele verbale de numărare a voturilor din fiecare secţie, circumscripţie ca să ştim clar rezultatul”, a adăgugat premierul.

Întrebat cum va sărbători PNL, Orban a răspuns: „Aşa cum ne ştiţi. În primul rând vom coordona numărătoarea paralelă, vom vedea exact care sunt toate situaţiile”.

ALEGERI LOCALE 2020. Peste 8.263.490 de români au votat până la ora 20.00


loading...
Partenerii noștri