ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: "Am votat cu sete, am votat să scoatem caracatiţa din Primărie"

Publicat: Duminică, 27 Septembrie 2020 08:43 // Actualizat: Duminică, 27 Septembrie 2020 13:03 // Sursa: romaniatv.net

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitelei, a votat în această dimineaţă însoţit de familie. Politicianul a declarat că a votat pentru a scoate caracatiţa din Primărie şi a invitat bucureştenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare.

Candidatul a afirmat că această competiţie este una de valori, între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă. Acesta i-a îndemnat pe bucureştenii să iasă la vot într-un număr cât mai mare.

"Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primărie caracatiţa. Am votat pentru un oraş care are un potenţiale extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, în slujba persoanelor vârstnice, care şi-au văzut copii plecând din oraşul ăsta. Dincolo de problemele vieţii curente, competiţia electorală este una de valori, o competiţie între adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, cinste şi corupţie. De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii în număr mare să iasă la vot. Îi invit să iasă de dimineaţă pentru că sunt condiţii speciale" , susţine Nicuşor Dan.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Românii îşi aleg astăzi viitorii primari, şefi de CJ şi consilierii judeţeni şi locali

Nicuşor Dan a venit însoţit de familie la vot. Aheea a intrat în cabina de vot alături de mama sa, în timp ce Nicuşor Dan a votat singur. 

"Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul că alegerile se desfăşoară în condiţii normale. Am venit pentru a îndemna bucureştenii să iasă la vot" , a mai declarat candidatul.

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-şi alege viitorii primari, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii locali şi judeţeni pentru următorii patru ani. Secţiile de vot din România s-au deschis la ora 7 şi se vor închide la ora 21. Tot atunci vom afla rezultatele exit-poll-urilor la alegeri locale 2020. Cine este viitorul primar al Capitalei, cine sunt câştigătorii primăriilor de sector, dar şi viitorii primari din marile oraşe din ţară şi şefii de consilii judeţene aflaţi în această seară la RomaniaTV.net.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri alegeri locale Bucureşti Nicuşor Dan Primărie vot
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H