ALEGERI LOCALE 2020. Olguţa Vasilescu a votat cu oameni „care au ştiut să facă o campanie electorală decentă”

Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD la Primăria Craiova, a declarat că a votat cu o echipă formată din cei care "şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii"

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 10:24
ALEGERI LOCALE 2020. Olguţa Vasilescu a votat cu oameni „care au ştiut să facă o campanie electorală decentă”

Fost ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a mers la vot împreună cu soţul său, europarlamentarul Claudiu Manda.

„Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă a unui partid politic, o echipă care de-a lungul acestor ani a dovedit că ştie să facă administraţia performantă, că ştie, că poate, că vrea, care în aceşti ultimi ani a reuşit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la ieşirea de la urne, conform News.ro.

Olguţa Vasilescu a spus că a votat pentru o echipă formată din profesori universitari, oameni din mediul academic şi intelectuali „care şi-au asumat nişte proiecte realiste, oameni care au ştiut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte şi nu şi pe mizerii, aşa cum din păcate s-a întâmplat în ultimele două săptămâni”.

ALEGERI LOCALE 2020. Femeile de peste 45 de ani s-au grăbit să voteze dimineaţa. Bătrânii nu mai sunt pe primul loc UPDATE