ALEGERI LOCALE 2020. Tăriceanu: „Am votat cu gândul că bucureştenii au fost înşelaţi în aşteptările lor, neexistând o dezbatere”

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, a votat încă de la prima oră şi a afirmat că şi-a îndeplinit datoria gândindu-se la bucureştenii care au trăit un sentiment de frustrare, din cauza lipsei unei dezbateri între principalii candidaţi.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 05:17
ALEGERI LOCALE 2020. Tăriceanu: „Am votat cu gândul că bucureştenii au fost înşelaţi în aşteptările lor, neexistând o dezbatere”

„Am votat cu gândul la faptul că bucureştenii au trăit un sentiment de frustrate pentru că au fost înşelaţi în aşteptările lor neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidaţi în aşa fel încât să putem fiecare să ne prezentăm propunerile pentru dezvoltarea marilor probleme cu care confruntă oraşului, mă refer la termoficare, la trafic, printre altele şi propunerile privind modernizarea şi dezvoltarea de perspectivă a oraşului în următorii 20 de ani. Sper ca cetăţenii să fi tras învăţămintele necesare şi să voteze pe cale de consecinţă”,a declarat Tăriceanu jurnaliştilor, după ce şi-a exprimat dreptul de vot.

El a mai spus că i se pare foarte bine organizat procesul electoral şi că nu a fost aglomeraţie.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Prezenţa la vot la ora 08:00 – 2,54%