Alegeri locale 2020. Traian Băsescu: Şansele mele sunt minime

Traian Băsescu, candidatul la primăria Capitalei din partea PMP, susţine că şansele lui să câştige alegerile sunt minime.

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 17:29
Alegeri locale 2020. Traian Băsescu: Şansele mele sunt minime

Traian Băsescu a declarat că ştie că nu va câştiga Primăria Capitalei, însă a precizat că îşi doreşte să câştige respect. 

„Ştiu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am şansa votului pe om din 2000. Acum bucureştenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci şansele mele sunt minime. Dar pot să câştig respect prezentându-mă ca un profesionist”, a spus Traian Băsescu, potrivit Spotmedia.

Potrivit unui sondaj prezentat sâmbătă de Nicuşor Dan, Traian Băsescu ar avea 9%, iar distanţa dintre primii doi clasaţi este mai mică de 2 %, ceea ce înseamnă că dreapta pierde prin prezenţa fostului primar la alegeri.

Fostul preşedinte a declarat, duminică seară, la România TV că dacă liberalii pierd din nou Primăria Capitalei, va avea grijă ca Ludovic Orban să rămână fără „serviciu”. Fostul preşedinte a spus că nu-l va ierta pe premier şi că va contribui la prăbuşirea lui.

„Nicuşor Dan va câştiga pe muchie, dacă va câştiga. Sunt şanse mari să piardă. Daca liberalii pierd Primaria Capitalei, in urmatoare săptămână Ludovic Orban iar rămâne fără serviciu. Pentru că eu nu-l voi ierta. Voi contribnui la prăbuşirea lui. Dacă a făcut o socoteală atât de proastă încât dreapta va pierde Primăria Capitalei pentru a N-a oară…Aduceţi-vă aminte ce bâlbâială a făcut dreapta la alegerile trecute. Penibilă. Cu trei candidati schimbati. Acum nu au avut un candidat şi au făcut tot ce se poate ca Nicuşor Dan să nu câştige. Asta e rezultatul interesului lui Barna, ca Nicuşor Dan să nu câştige şi a interesului lui Orban, să vadă PMP sub 5 la sută să spună ‘hai nu ne mai bâzâiţi, intraţi şin voi aici unde a venit Baga cu toată trupa ca să terminăm fuziunea cu PDL-ul. Pentru că PMP este un pilon din PDL, a spus Traian Băsescu la România TV.

Citeşte şi Traian Băsescu, atac dur către Nicuşor Dan: „Câte am aflat despre el, după ce au apărut înregistrările, mă cutremură”