ALEGERI LOCALE 2020. Vlad Voiculescu: „Procesul durează câteva minute şi ar putea să ne scape de hoţie, de nepotisme, de învârteli”

Vlad Voiculescu, preşedintele PLUS Bucureşti, a votat la o secţie din sectorul 6 al Capitalei. Politicianul i-a asigurat pe oameni că procesul de votare se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă, fiind mai sigur decât "mersul la supermarket".

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 06:46
ALEGERI LOCALE 2020. Vlad Voiculescu: „Procesul durează câteva minute şi ar putea să ne scape de hoţie, de nepotisme, de învârteli”

Ţi se dau măşti, dezinfectant, mănuşi, nu e aglomerat, durează cel mult 10-15 minute tot procesul. E mai sigur decât mersul la orice supermarket. Durează câteva minute şi ar putea să ne scape de hoţie, de nepotisme, de învârteli. Pe mine aş vrea să mă scape de nervii pe care mi-i fac în fiecare zi. În ultima vreme, duc destul de greu ce văd la televizor şi ce văd în realitate şi toţi oamenii care îmi scriu că au nevoie de una, de alta, pentru că statul nu le asigură mai nimic. 

Dacă puteţi, mergeţi la vot, că o să conteze tare. Votaţi pentru oameni cărora le pasă de alţi oameni. Dacă sunteţi mulţumiţi cu primarul sau primăriţa voastră, atunci păstraţi-i. O să mai avem şansa asta peste 4 ani. Mergeţi astăzi. Dacă întâmpinaţi orice fel de problemă îmi puteţi scrie. O să fiu aici„, a declarat liderul PLUS Bucureşti.

Citeste si ALEGERI LOCALE 2020. Primele incidente la vot. Sute de oameni în vârstă s-au înghesuit la secţiile de votare fără măşti FOTO

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-şi alege viitorii primari, preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii locali şi judeţeni pentru următorii patru ani. Secţiile de vot din România s-au deschis la ora 7 şi se vor închide la ora 21. Tot atunci vom afla rezultatele exit-poll-urilor la alegeri locale 2020. Cine este viitorul primar al Capitalei, cine sunt câştigătorii primăriilor de sector, dar şi viitorii primari din marile oraşe din ţară şi şefii de consilii judeţene aflaţi în această seară la RomaniaTV.net.