ALEGERI LOCALE 27 septembrie. Planul de măsuri de ordine publică, adoptat de MAI

Ministerul de Interne a anunţat miercuri că a adoptat planul general de măsuri cu privire la alegerile locale din 27 septembrie.

RomaniaTV.net
19 aug. 2020, 16:50
ALEGERI LOCALE 27 septembrie. Planul de măsuri de ordine publică, adoptat de MAI

„Ţinând cont de actualul context generat de pandemia de COVID-19, reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea alegerilor au subliniat, în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale, importanţa unei bune colaborări atât la nivel central, cât şi la nivel teritorial, pentru ca alegerile să fie organizate în condiţii de legalitate, dar şi de protejare a sănătăţii cetăţenilor”, se arată într-un comunicat al MAI, citat de Agerpres.

În cadrul reuniunii au fost prezentate principalele atribuţii ce revin instituţiilor cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea alegerilor, precum şi stadiul îndeplinirii măsurilor organizatorice dispuse până în prezent, conform Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020.

„Ministerul Afacerilor Interne urmăreşte în continuare, ca toate instituţiile implicate în organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din anul 2020, să realizeze acţiunile din Programul calendaristic la termenele aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020”, arată sursa citată.

ALEGERI LOCALE 2020: Florin Călinescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei


loading...