ALEGERI MOLDOVA 2014: COADĂ la vot, la Bucureşti. La Moscova, moldovenii au luat urnele cu asalt

ALEGERI MOLDOVA 2014. Moldovenii din diaspora se imbulzesc la vot, ca să-şi alagă parlamentul. La Bucureşti, sute de oameni stau la coadă, dar situaţia este şi mai impresionantă la Moscova, unde moldovenii au luat cu asalt urnele de vot.

30 nov. 2014, 11:13
ALEGERI MOLDOVA 2014: COADĂ la vot, la Bucureşti. La Moscova, moldovenii au luat urnele cu asalt

ALEGERI MOLDOVA 2014. Îmbulzeală la Ambasada Republicii Moldova din Moscova, unde sute de oameni au mers să voteze . Directorul biroului electoral din capitala Rusiei susţine că oamenii săi fac faţă situaţiei.

Şi în Republica Moldova oamenii au mers să voteze de la primele ore. „Am venit şi ne-am dat votul pentru  prosperitate, independenţa ţării, pace în ţară. Copiii noştri să trăiască bine. Vreau o viaţă mai fericită, o viaţă mai bună”, a spus unul dintre cetăţenii care ieşeau de la vot.

Citeşte şi ALEGERI MOLDOVA 2014. Buletine de vot de 63 de centimetri. NU se ştiu preferinţele electoratului

Preşedintele Nicolae Timofti a votat la o secţie din Chişinău. În faţa jurnaliştilor, el a declarat că speră ca alegerile parlamentare să ducă Moldova”pe calea cea corectă”. „Am votat pentru binele poporului nostru, ca să trăim în pace şi linişte. Îi chem pe toţi să vină obligatoriu să voteze, pentru că prin votul lor ei singuri îşi hotărăsc soarta. Să nu lase ca soarta lor să fie hotărâtă de alţii

Trei partide sunt favorite la parlamentarele din Moldova: Partidul Comunist al lui Vladimir Voronin, partidul Liberal-Democrat condus de Vlad Filat şi Iurie Leancă, şi Partidul Democrat.