ALEGERI MOLDOVA 2014. Vladimir Voronin şi-a uitat Buletinul de Identitate acasă. Comuniştii denunţă FRAUDE

ALEGERI MOLDOVA 2014. Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, şi-a exercitat dreptul de vot duminică cu întârziere, pentru că s-a prezentat la secţia de votare fără Buletinul de Identitate. În schimb, el și-a exprimat temerile privind fraudarea alegerilor parlamentare.

30 nov. 2014, 13:46
ALEGERI MOLDOVA 2014. Vladimir Voronin şi-a uitat Buletinul de Identitate acasă. Comuniştii denunţă FRAUDE

ALEGERI MOLDOVA 2014. Vladimir Voronin a fost nevoit să aştepte câteva minute în faţa secţiei de votare, în timp ce i-a fost adus actul de identitate pe care-l uitase acasă, scrie Unimedia. Liderul PCRM spune că a votat pentru Republica Moldova şi pentru ca ţara ”să scape de aceste nevoi din ultimii cinci ani”.

Totodată, Voronin şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu blocarea Sistemului informaţional automatizat de stat ‘Alegeri’, estimând că în acest mod se creează intenţionat premise pentru falsificarea rezultatelor scrutinului parlamentar. „Alegerile sunt organizate în așa mod că o să fie aceste falsificări”, a afirmat Voronin.

Citeşte şi R.Moldova: Voronin susţine că, în cazul victoriei comuniştilor, nu va renunţa la Acordul de asociere cu UE

Potrivit lui Voronin, sistemul informatic privind înregistrarea alegătorilor, implementat în premieră în Republica Moldova, nu este perfect funcțional.

Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, susține că actuala putere va falsifica alegerile pentru că „nu dorește să plece de la guvernare, nici în mod civilizat, nici în alt mod”, potrivit stiripesurse.ro.