Alegeri parlamentare 2016. Cine este ce mai tânăr candidat care a obţinut un loc în Camera Deputaţilor

Cel mai tânăr candidat care a obţinut un loc în Camera Deputaţilor este din Braşov şi are doar 24 de ani. Se numeşte Mara Mareş şi a candidat din partea PNL. În Camera Deputaţilor judeţul va fi reprezentat de trei social democraţi şi de doi liberali.

RomaniaTV.net
12 dec. 2016, 07:44
Alegeri parlamentare 2016. Cine este ce mai tânăr candidat care a obţinut un loc în Camera Deputaţilor

Mara Mareș a fost cel mai tânăr candidat PNL la Camera Deputaților pe o poziție eligibilă. Ea are 24 de ani și este fiica unui consilier județean, Ioan Mareș (care provine din fostul PDL, fiind președintele PDL Făgăraș).

Mara Mareș a plecat din țară la vârsta de 16 ani, după ce a urmat doi ani la Colegiul „Doamna Stanca” din Făgăraș, profilul Filologie, secția bilingv, continuându-și studiile la Liceului St. Clare’s, Oxford și la Facultatea de Studii Europene și Internaționale din cadrul King’s College, University of London. De asemenea, a urmat studii de master la University College London, Facultatea de Politici Publice, scrie liberatatea.ro.

Mara a votat duminică în satul bunicilor ei pentru o Românie educată și normală.

„Am votat pentru tineri, am votat pentru o Românie educată și normală! Am votat pentru o pentru o Românie în care tinerii să aibă condiții mai bune, o Românie în care tinerii să conteze cu adevărat! Invit pe toți cei care cred în tineri și în faptul că tinerii au nevoie de a fi mai bine reprezentați să facă la fel. Să meargă la vot! Să aleagă pentru tineri, pentru viitor!”, a spus Mara după ce a ieşit de la vot,

Tânăra și frumoasa brașoveancă a fost preferată de lidera PNL Alina Gorghiu în detrimentul unor grei ai liberalilor în județ pentru a deveni parlamentar.

Citeşte şi Noul Guvern ar putea primi votul de învestitură în Parlament cu două zile înainte de Crăciun