Alegeri parlamentare 2020. Alexandru Rafila: Am votat pentru că trebuie. Nu e timp de festivism

Alegeri parlamentare 2020. Alexandru Rafila a declarat la ieşirea de la urne că votul e sigur şi că nu există niciun pericol de infectare.

06 dec. 2020, 09:39
Alegeri parlamentare 2020. Alexandru Rafila: Am votat pentru că trebuie. Nu e timp de festivism
Alexandru Rafila a votat la alegerile parlamentare.

Alegeri parlamentare 2020. Alexandru Rafila a declarat că a votat pentru că trebuie, precizând că votul e sigur şi că nu există niciun fel de pericol de infectare.

„Am votat pentru că trebuie, în primul rând. După cum se vede, votul e sigur, nu există niciun fel de problemă. Nu e timp de festivism. Nu ne putem întoarce la viaţa normală decât dacă trecem de această pandemie, iar asta se face cu profesionişti. Nu e loc de demagogie, trebuie să scoatem ţara din criză şi trebuie să ne gândim că sistemul sanitar trebuie să performeze”, a spus Rafila.

Citeşte şi Alegeri parlamentare 2020. Marcel Ciolacu: „Am votat împotriva incompetenţei şi indolenţei

Alegeri parlamentare 2020. Rafila: Votul a fost la fel ca de fiecare dată pentru mine

În ceea ce priveşte campania electorală, Rafila a spus că restricţiile impuse din cauza pandemiei nu au dus la o campanie electorală normală.

„A fost o campanie neobişnuită. Aceste restricţii nu au dus la o campanie normală. Aşa cum pentru copii e important să interacţioneze între ei şi cu profesorii, şi pentru politicieni e important să interacţioneze cu oamenii. Din păcate, nu s-a putut întâmpla, din cauza contextului epidemiologic. Votul a fost la fel ca de fiecare dată pentru mine”, a declarat Alexandru Rafila la ieşirea din secţia de vot.

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a alege viitorii deputaţi şi senatori pentru următorii patru ani. De votul popular dat astăzi depinde soarta țării, depinde formarea unui nou Guvern si a unei noi majorități care va face legile pentru noi toți.