Avertisment sumbru al lui Alexandru Rafila: Să dea Dumnezeu să mă înșel eu

Profesorul Alexandru Rafila (PSD), reprezentantul României la OMS, a declarat vineri la Antena 3 că estimează o agravare a situației pandemiei la jumătatea lunii decembrie din cauza numărului redus de teste din ultima perioadă.

03 dec. 2020, 23:03
Avertisment sumbru al lui Alexandru Rafila: Să dea Dumnezeu să mă înșel eu

Avertisment sumbru al lui Alexandru Rafila:

„Numărul testelor a scăzut cu 60%. Problema este că am număr mic de cazuri dar spitalele sunt blocate, secțiile ATI sunt blocate și am număr mare de decese. Adică este o chestiune ireală. Tai numarul de teste si am rezolvat problema. Nu asa se rezolva problema. Declaratiile ca 100% nu introducem lockdown. …Avand in vedere ce s-a intamplat in aceasta perioada, eu ma astept, sa dea Dumnezeu sa ma insel eu, ca la jumatatea lunii decembrie sa avem foarte multe cazuri in spitale si multe decese si pentru orice Guvern va fi dupa 6 decembrie, va fi nevoie de anumite masuri care vor trebui sa fie in mod clar in responsabilitatea celor care au hotarat aceasta inactiune. Nu stiu daca o sa fie un dezastru, dar situatia o sa fie serioasa”.

Avertisment sumbru al lui Alexandru Rafila: După alegeri s-ar putea să asistăm la măsuri mult mai severe

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila: ‘Pesediștii l-au pus pe listă pentru a se ascunde în spatele unui om care e mai ok’

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, la B1 TV, despre Alexandru Rafila, specialistul pe care l-a folosit în perioada în care a luat măsurile antiepidemice și care acum e candidatul PSD la alegerile parlamentare.

„Am și luat decizii în baza a ceea ce ne spunea el. Îmi pare rău că a ajuns în situația de a se critica pe el. Pesediștii l-au pus pe listă pentru a se ascunde în spatele unui om care e mai ok. Dacă îl dai la o parte pe Rafila, îl vezi pe Dragnea, Tudose, Ciolacu.

Eu nu știu cu cine să vorbesc, ce partid vine cu 3 propuneri de premier. oricum să vii cu Tudose și Grindeanu, mi se pare o desconsiderare față de cetățeni”, a spus Ludovic Orban.


loading...
Partenerii noștri