Alegeri parlamentare 2020. Elena Băsescu: „Am votat cu speranţa ca viitorii parlamentari să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii”

Alegeri parlamentare 2020 Elena Băsescu, care a deschis lista PMP Constanța la alegerile parlamentare, a declarat, la ieşirea de la vot, că a votat pentru cea mai bună echipă din judeţul Constanţa. De asemenea, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a spus că are aşteptări mari de la viitorii parlamentari.

06 dec. 2020, 10:16
Alegeri parlamentare 2020. Elena Băsescu: „Am votat cu speranţa ca viitorii parlamentari să susţină familiile monoparentale şi creşterea natalităţii”
Alegeri parlamentare 2020 Elena Băsescu

Alegeri parlamentare 2020 Elena Băsescu andidează la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

Alegeri parlamentare 2020 Elena Băsescu a votat pentru ca, în judeţul Constanţa, lucrurile să se mişte în direcţie bună

EBa a declarat că şi-ar dori ca viitori parlamentari să dea legi pentru susţinerea natalităţii şi a familiilor monoparentale.

Am votat cea mai buna echipă pentru judeţ şi cel mai bun program de guvernare pentru ţară, am votat cu speranţă pentru copiii noştri, cu încredere că împreună vom putea mişca lucrurile în judeţul Constanţa, dar şi în ţară, în direcţia bună, cu speranţa ca, în viitorul Parlament, vor exista mai mulţi parlamentari care să susţină creşterea natalităţii şi familiile monoparentale”, a declarat Elena Băsescu la ieşirea de la urne.

Citeste si Alegeri parlamentare 2020. Alexandru Rafila: Am votat pentru că trebuie. Nu e timp de festivism

Întrebată dacă va face vaccinul împotriva noului coronavirus, fiica cea mică a fostului preşedinte a declarat că îl va face cu siguranţă.

EBa, candidată din partea PMP la Camera Deputaţilor

Fostul europarlamentar Elena Băsescu, fata cea mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu, candidează la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă, potrivit News.ro.

Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu, la conferinţa de presă.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 şi 2014.