Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban: „Românii care au avut încredere în PNL şi în Klaus Iohannis, trebuie să voteze cu aceia care au arătat că sunt capabili să dezvolte România”

Premierul Orban a susţinut un discurs în ultima zi de campanie electorală, prin care i-a îndemnat pe români să iasă masiv la vot, amintind de alegerile din 2016, când, pe fondul unei prezenţe scăzute la urne, PSD a câştigat majoritatea în Parlament.

03 dec. 2020, 19:41
Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban: „Românii care au avut încredere în PNL şi în Klaus Iohannis, trebuie să voteze cu aceia care au arătat că sunt capabili să dezvolte România”

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban susţine că PNL, în strânsă colaborare cu preşedintele Klaus Iohannis, a demonstrat că este capabil să guverneze eficient chiar şi în condiţii de criză medicală şi economică.

„Noi ne-am concentrat si am facut un efort pentru a prezenta romanilor Planul National de Dezvoltare. Cu sprijinul partenerilor europeni am obtinut o finantare de 80 de miliarde de euro. Romania va mai beneficia in anii urmstori de alte peste 10 miliarde de euro. Urmatorii 4 ani vor fi ani de pace politica, nu vor avea loc alegeri. Toata energia politica poate fi consumata pentru a realiza saltul economic pe care Romania.

Trei ani de zile, presedintele Iohannis, alaturi de PNL si societatea civila a trebuit sa lupte pentru a impiedica capturarea statului roman, pentru a impiedica afectarea grava a justitiei si democratiei. Dupa 3 ani de zile am reusit sa punem punct guvernarii PSD.

Ne-am asumat guvernarea si desi nimeni nu se astepta la ceea ce a venit, a trebuit sa facem fata provocarilor secetei, pandemiei si crizei economice. Oricine a avut nevoie de ajutor, noi am incercat sa il acordam.

Am fost aproape de companii, de angajati, de toti cei care au avut de suferit.

Timp de un an de zile a trebuit sa luam decizii pentru a apara sanatatea romanilor, pentru ca acestia sa-şi poata pastra veniturile.

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban spune că alegerile sunt un punct de cotitură în dezvoltarea României

6 decembrie reprezinta un moment de cotitura. Avem sansa sa dam Romaniei un guvern capabil sa implementeze Planul National de Dezvoltare.

Ganditi-va ca este extrem de important sa veniti la vot, chiar daca multi au incercat sa va sperie. Va garantez ca votul se va face in cele mai sigure conditii, nimeni nu va avea sanatatea pusa in pericol, vom aplica masuri foarte stricte.

Votul reprezinta o investitie in sansa Romaniei la dezvoltare. Fiecare vot pentru PNL va fi o garantie pentru mersul Romaniei pe calea corecta. Alegerile din 6 decembrie sunt si despre cum va arata Romania, vor defini drumul Romaniei in urmatorii ani.

Sunt si despre bun simt, omenie, responsabilitate, onestitate, competenta si capacitate de realizare a angajamentelor electorale.

Alegerile parlamentare sunt decisive. Toti romanii care au avut incredere in noi si in Klaus Iohannis, trebuie sa vina la vot si sa voteze cu aceia care au aratat ca sunt capabili sa dezvolte Romania.

Dragi romani, pe 6 decembrie decideti viitorul Romaniei, iar din 7 decembrie va astept sa dezvoltam impreuna Romania.”, a declarat Orban joi.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020 în zonele carantinate din cauza COVID. Declaraţia pe propria răspundere va fi obligatorie