Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan: Am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului

Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan a declarat că a votat la alegerile parlamentare pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului, precizând că pentru Capitală e foarte important să existe o colaborare cu autorităţile centrale.

06 dec. 2020, 11:14
Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan: Am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului

Alegeri parlamentare 2020. La ieşirea din secţia de vot, Nicuşor Dan a ţinut să transmită la mulţi ani tuturor românilor care poartă numele Sfântului Nicolae. De ziua lui, primarul Capitalei a declarat că a votat la alegerile parlamentare pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului.

Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan a votat pentru justiţie, de ziua lui

„Vreau sa urez la multi ani celor care se numesc Nicoleta şi Nicolae. Am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului, am votat pentru colaborare şi pragmatism. Pentru Bucuresti e foarte important sa existe colaborare cu autorităţile centrale.  Am votat pentru justitie. Ii îndemn pe români să vină la vot pentru că e vorba de viata lor în următorii 4 ani. Îi indemn să voteze cu capul, sa aibă în minte ce s-a intamplat in Romania in ultimii 4 ani. Decidem acum următorii patru ani, a declarat Nicuşor Dan la ieşirea din secţia de vot.

Dana Budeanu îl desfiinţează pe Nicuşor Dan: Să îţi fie ruşine cum arată Capitala în zi de Sărbătoare. Aşa arăţi tu!

Dana Budeanu a lansat un atac dur la adresa lui Nicuşor Dan, ca răspuns la faptul că luminiţele de Crăciun nu au fost încă aprinse în Capitală, aşa cum se obişnuia anii trecuţi. În anii precedenţi, când Gabriela Firea era la frâiele Primăriei Capitalei, luminiţele de Crăciun erau aprinse de Ziua Naţională, în toate sectoarele. Odată cu acest eveniment se deschidea şi Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, prilej pentru care un concert colosal era dat pe scena din inima târgului.

„E seara de Moş Nicolae, Nicuşor! Să îţi fie ruşine pentru cum arată oraşul în zi de sărbătoare. Aşa arăţi tu! Marş!”, a transmis Dana Budeanu pe reţelele de socializare.

Postarea creatoarei de modă a ajunsă virală în câteva minute, iar mii de români au reacţionat la mesajul transmis de aceasta.