ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Gabriela Szabo, la vot: Vreau să aduc responsabilitatea din sport în Parlament

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, care candidează pentru un mandat de deputat, a declarat că doreşte să aducă şi în politică performanţa din sport, relatează Agerpres.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 10:05
ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Gabriela Szabo, la vot: Vreau să aduc responsabilitatea din sport în Parlament

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. „‘Pentru mine, sincer, astăzi este o mare bucurie să pot să votez pentru ilfoveni, să pot să fac lucruri importante pentru ei şi, aşa cum spuneam, performanţa din sport vreau să o aduc astăzi şi în politică. M-am decis să intru în această competiţie cu tot sufletul. Sunt un om responsabil, un om care a făcut ceea ce a făcut cu foarte multă muncă şi de aceea toată responsabilitatea din sport vreau să o aduc în Parlamentul României”, a afirmat Gabriela Szabo, după ce şi-a exercitat dreptul de vot pentru alegerile parlamentare parţiale la Şcoala nr. 2 din Buftea.

Ea a spus că intenţionează să facă ‘lucruri importante pentru această comunitate, pentru ilfoveni’, pentru care candidează ‘cu obiective importante pe sănătate, educaţie şi sport’.

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Premierul Victor Ponta, care a însoţit-o, împreună cu Ilie Năstase, pe Gabriela Szabo până la intrarea în şcoala unde se află secţia de votare a spus că pentru el este o mândrie să stea între cei doi campioni.

‘Este cea mai mare mândrie să stau între ei, între Gabi Szabo şi Ilie Năstase. Este o mare mândrie pentru noi toţi că suntem români, ca şi ei. Cu ei o să ne mândrim întotdeauna şi la sport şi la tot ceea ce fac în viaţă şi nu pot decât să le urez succes’, a spus Ponta.

Szabo a precizat că pentru europarlamentare va vota la Corbeanca.

Gabriela Szabo a mai fost însoţită până la intrarea în şcoala unde se află secţia de votare de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi de senatoarea Gabriela Firea.

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE 2014. Prezenţă la vot la ora 10.00