ALEGERI PNL. CTP ştie câştigătorul: Patronul localului de lângă Romexpo „își va face vânzările pe o lună de zile”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ar vota cu Florin Cîţu pentru că, probabilistic vorbind, acesta are mai multe şanse să ia măsuri nepopulare decât Ludovic Orban.

25 sept. 2021, 10:01
ALEGERI PNL. CTP ştie câştigătorul: Patronul localului de lângă Romexpo „își va face vânzările pe o lună de zile”

ALEGERI PNL.  Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că dacă ar trebui să aleagă între Ludovic Orban și Florin Cîțu, l-ar alege pe ultimul. CTP a precizat că dacă ar trebui să voteze în calitate de cetățean, între cei doi, pentru funcția de premier, ar opta pentru Cîțu.

„Eu sunt un cetățean care ar trebui să aleagă între Orban și Cîțu pentru funcția de premier. Și l-aș alege pe Cîțu. De ce? Pentru că există mai multe șanse, probabilistic vorbind, ceea ce nu înseamnă certitudine, ca acest Cîțu să ia totuși niște măsuri nepopulare. Pentru că în perioada următoare și de acum înainte nu există altă soluție pentru România decât măsuri nepopulare. Ce înseamnă reformă? Păi reformă asta înseamnă, măsuri deloc simpatice, măsuri nepopulare, înseamnă să tai. (…) Orban nu va lua niciodată așa ceva.

ALEGERI PNL 2021. Ziua cuţitelor lungi în PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban se bat pentru „totul sau nimic”
Păi Orban acum un an, domnule Pândaru (n.r. moderatorul emisiunii), pe vremea asta, Ludovic Orban a refuzat să impună carantina în România. De ce? Pentru că erau alegeri. Și Ludovic Orban are morți pe conștiință, pentru faptul că s-a ajuns în noiembrie și sfârșitul lui decembrie la 10.000 de infectări și sute și sute, câte mureau pe zi în ATI”, a spus CTP Digi 24.

ALEGERI PNL. Cristian Tudor Popescu pune că nu va participa la acest „spectacol prost de bâlci” pentru care cetățenii plătesc deja biletul, deși a fost invitat. Totuși, în opinia sa, există un mare câștigător al congresului, și anume patronul localului de lângă Romexpo, care „își va face vânzările pe o lună de zile” din mici și pastramă.

Protest la Romexpo, înainte de startul Congresului PNL. Manifestanţii au amplasat un ciolan imens la intrarea în sală

Știm scopul acestor doi domni care se bat, pentru că ar mai lipsi puțin să se bată și la propriu, având în vedere la ce s-a ajuns, dar încă mai au timp în seara asta sau la noapte. M-au întrebat destui cetățeni cine câștigă: Orban sau Cîțu? Am un câștigător, un mare câștigător. Nu știu cum îl cheamă, este patronul localului de lângă Romexpo, pe care îl știm de ani de zile, este tradițional. Localul unde se mănâncă mici și se bea bere când sunt diverse evenimente.

Am văzut zilele astea un reportaj cu el. Omul era iluminat, transfigurat a comandat o tonă de mici și pastramă, cu ocazia acestui congres cu 5.000 de oameni. Își va face vânzările pe o lună de acum înainte. Iată marele și sigurul câștigător al congresului PNL.

Am fost și eu invitat, am primit o invitație de la Secretariatul General al PNL. M-aș fi dus și eu, nu am mai fost de mult timp printr-o menajerie d-asta politică”


loading...