ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Actorul Dorel Vişan îl susţine pe Victor Ponta

Îndrăgitul actor Dorel Vişan, care a interpretat peste 50 de roluri în filme româneşti şi internaţionale, îl susţine Victor Ponta în cursa pentru Preşedinţie.

RomaniaTV.net
13 nov. 2014, 20:53
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Actorul Dorel Vişan îl susţine pe Victor Ponta

„Sunt mai multe drumuri pentru președinție, dar este o singură cale. Este calea omului care are puterea de a nu lucra pentru un scop despre care știe de la început că nu este bun. (…) Președintele trebuie să aibă șase calități: omenie, dreptate, loialitate, credibilitate, curaj și strategie. Dintre toți candidați, singurul care are strategie este Victor Ponta”, declara Dorel Vișan în luna august, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Țara trebuie așezată pe normele noastre naționale. Niciun candidat în afară de Victor Ponta nu a fost să marcheze jertfa lui Brâncoveanu, care a fost unică în lume”, și-a mai exprimat actorul român aprecierea pentru Victor Ponta.

Pe lângă Dorel Vișan, peste alte 100 de mari personalități ale lumii academice, medicale, artistice și sportive și-au declarat sprijinul pentru Victor Ponta, ca viitor președinte al României. Printre aceștia se numără oameni precum Tudor Gheorghe, Raed Arafat, Radu Beligan, Ilie Năstase, Nicu Alifantis, Helmuth Duckadam, Sorin Ilfoveanu sau Leonard Doroftei.