ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce salarii au prezidenţiabilii. Cât câştigă Ponta, Macovei, Iohannis, Udrea, Ghişe

Publicat: Joi, 11 Septembrie 2014 08:18 // Actualizat: Vineri, 12 Septembrie 2014 09:34 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pretendenţii la funcţia supremă în stat nu au o situaţie materială foarte proastă. Dimpotrivă, cei mai mulţi o duc foarte bine, au proprietăţi imobiliare cu mult peste medie, case, vile, maşini, dar şi conturi babane în bănci sau acţiuni la diverse companii.

Foto: www.diasporaro.com

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În plus, dincolo de acestea, au şi salarii bune la posturile pe care le ocupă în acest moment. Mulţi câştigă cu mult peste media salarială a ţării, iar unii au venituri salariale la care unii nici măcar nu visează.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Câte proprietăţi au candidaţii: Iohannis se bate cu Tăriceanu, dar altul e lider

RomaniaTV.net vă prezintă ce salarii lunare au candidaţii la prezidenţiale în funcţiile pe care le ocupă în prezent. Mai precis, ne referim la veniturile salariale obţinute din serviciile pe care le ocupă în mod curent, nu din afaceri, nu din diferite tipuri tranzacţii. Şi mai exact, este vorba despre salariile din 2013, incluse în ultimele declaraţii de avere. Iar mulţi dintre ei au şi acum aceste salarii.

Dintre cei doisprezece pretendenţi la fotoliu de preşedinte, nu sunt publice date despre Gheorghe Funar şi Szilagyi Zsolt, candidatul PPMT, întrucât aceştia nu şi-au depus declaraţiile de avere.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Pretendenţii la funcţia supremă au peste 7 milioane de lei în conturile din bănci

Dintre ceilalţi prezidenţiabili - Klaus Iohannis, Elena Udrea, Victor Ponta, Călin-Popescu Tăriceanu, Kelemen Hunor, Dan Diaconescu, Monica Macovei, Corneliu Vadim Tudor, Ioan Ghişe şi William Brânză - cel mai mare salariu l-a încasat Corneliu Vadim Tudor, din funcţia de europarlamentar.

Vadim s-a bucurat de un venit salarial de mii de euro, aferent sumei de 27.400 de lei pe lună.

Următoare poziţie este ocupată tot de un europarlamentar. Monica Macovei, candidat independent, încasează un salariu aferent sumei de 27.200 de lei.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Cine este prezidenţiabilul cu cele mai tari maşini. Ce parc auto au candidaţii

După cei doi, care au salarii mari fiind plătiţi de Parlamentul European, vin prezidenţiabilii care obţin salarii de la diferite instituţii din România.

Astfel, pe a treia poziţie se plasează premierul României. Victor Ponta câştigă 6.200 de lei pe lună, el fiind îndeaproape urmat de Ioan Ghişe şi William Brânză. Ghişe, independent, are un venit salarial de 5.638 de lei, în timp ce Brânză, care e susţinut de Partidul Ecologist Român, are un salariu de 5.156 de lei pe lună.

Urmează trei prezidenţiabili, care obţin retribuţii între 4 şi 5 mii de lei pe lună. Aceştia sunt: Călin-Popescu Tăriceanu (PLR), cu 4.910 lei, Kelmen Hunor (UDMR), cu 4.575 lei şi Elena Udrea (PMP), cu 4.003 lei.

De asemenea, pe ultimele poziţii se plasează Klaus Iohannis (ACL), cu un salariu de 3.320 lei şi Dan Diaconescu, care a obţinut un salariu lunar de 1.500 de lei, de la Oglinda TV.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Câte terenuri au pretendenţii la scaunul lui Băsescu. Independenţii fac legea

loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 17:49
Răspunde | Votează email 0 email
ALexandru
Am citit azi intr-un cotidian cum ca Razvan Temesan care a falimentat banca la care a lucrat avea un salariu de 70.000 euro pe luna. Ce salarii au aceste persoane despre care scrieti in articol comparativ cu un delicvent?
11 sep 17:11
Răspunde | Votează email 0 email
ec i smarandescu
TOTI PREZIDENTIABILI AU VRUT CAPITALISM CA SA SE IMBOGATEASCA FARA A AVEA VREO RSPUNDERESI DE ACEEA AU VENITURI MARI SIMAJORITATE ROMINILOR SUT FOARTE SARACI
11 sep 15:47
Răspunde | Votează email 0 email
LENY
TREI LEI??
11 sep 09:27
Răspunde | Votează email 0 email
Vasile Sorin
Aia-s banii de tigari.
11 sep 09:20
...Vadim s-a bucurat de un venit salarial de mii de euro, aferent sumei de 27.400 de lei pe lună. CITEȘTE restul articolului AICI ...
11 sep 09:02
...2014. Pretendenţii la funcţia supremă în stat nu au o situaţie materială foarte proastă. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
11 sep 08:34
11 sep 08:25
... ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pretendenţii la funcţia supremă în stat nu au o situaţie materială foarte proastă. Citește mai departe…. Citeste toata stirea ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce salarii au prezidenţiabilii. Cât câştigă Ponta, Macovei, Iohannis,...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H