PREZIDENŢIALE 2014. Crin Antonescu a votat: „Votul dat de Ponta în 2009 nu era chiar un împrumut”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat că a venit la vot din respect pentru acest drept fundamental și din solidaritate cu toți compatrioții care își exprimă prin vot o speranță.

02 nov. 2014, 09:33
PREZIDENŢIALE 2014. Crin Antonescu a votat: „Votul dat de Ponta în 2009 nu era chiar un împrumut”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Am venit astăzi la vot din respect pentru acest drept fundamental, care este până la urmă cel mai important câștig al nostru din ultimii 25 de ani, și din solidaritate cu toți compatrioții care astăzi își exprimă un vot, indiferent cu cine votează, își pun în vot o speranță”, a afirmat Crin Antonescu după ce a votat la Școala nr.73 Barbu Delavrancea din sectorul 3.

Întrebat dacă a returnat votul pe care i l-a dat Victor Ponta în 2009, Crin Antonescu a spus: „Nu. Pentru că acel vot nu era chiar un împrumut”.

Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg PREŞEDINTELE. Candidaţii au votat. Mesajul lui Băsescu LIVE TEXT