ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc: Elena Udrea ar putea profita de degringolada din PSD

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că PSD trece printr-o perioadă de degringoladă, iar dreapta şi în special candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, ar trebui să profite de acest moment.

22 oct. 2014, 10:56
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc: Elena Udrea ar putea profita de degringolada din PSD

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc a afirmat că nici lui nu-i plăcea, pe vreme când era liderul PDL, ca persoane din exterior să se pronunţe asupra situaţiei din partidul său, dar este de părere că atât Elena Udrea, cât şi dreapta, în general, pot să tragă anumite foloase politice de pe urma actualei situaţii a social-democraţilor, scrie Agerpres.

E clar că stânga este în degringoladă şi vom avea, în consecinţă, un viitor de dreapta politic. Cred că dreapta va profita de această situaţie din PSD, pentru că ceea ce se întâmplă acum este un avantaj pentru dreapta şi sper să îşi fructifice acest avantaj, iar dreapta să fie convingătoare pentru a putea profita de această degringoladă a stângii. Dreapta, şi în speţă Elena Udrea, poate capitaliza în acest moment din punct de vedere politic şi poate câştiga puncte politice importante’, a afirmat Emil Boc.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Fostul premier şi lider democrat-liberal este un susţinător declarat al candidaturii Elenei Udrea, liderul PMP, deşi el a rămas membru al PDL, care în prezent face parte din ACL.

CITEŞTE ŞI Udrea, ANUNŢ BOMBĂ: Traian Băsescu se înscrie în PMP pe 22 decembrie