ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Johannis: PNL nu a luat niciodată în considerare refacerea USL

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Johannis, a declarat, joi seara, că Partidul Naţional Liberal nu-şi doreşte refacerea USL, el comentând astfel la o emisiune televizată afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu că se va reface Uniunea Social Liberală.

RomaniaTV.net
30 oct. 2014, 22:08
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Johannis: PNL nu a luat niciodată în considerare refacerea USL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Nici nu ştim cum să mai clasificăm aceste descoperiri ale preşedintelui. Este o afirmaţie de-a dreptul caraghioasă. Nu a existat niciodată la noi intenţia, după ce ne-am despărţit de PSD, să refacem USL. (…) Adevăratul PNL, acum în forma ACL, nu numai că nu-şi doreşte, nu a luat niciodată în considerare refacerea USL-ului”, a spus Klaus Johannis, care a arătat că cei care îşi doresc refacerea USL sunt cei care au plecat din PNL şi s-au alăturat partidului lui Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat joi seara, într-o emisiune televizată, Partidul Naţional Liberal condus de Klaus Johannis cu expresia „cloacă liberală” şi a spus că USL-ul se va reface dacă acesta ar câştiga alegerile.

„Numai dreaptă nu e asta a lui Iohannis. E cloaca de la PNL care a stat mână în mână cu PSD-ul la toate blestemăţiile din 2007 încoace. Sunt două rele la fel. O să-i vedeţi, dacă s-ar întâmpla să câştige Johannis, refac USL-ul, îşi văd de viaţa lor de dinainte. Ce argumente să-mi aducă PNL-ul că s-a schimbat? V-aţi uitat pe lista cu cei cărora nu li se ridică imunitatea prin Parlament?”, a declarat Traian Băsescu.