ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderii PSD spun de ce îl susţin pe Victor Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PSD a rămas un partid omogen în această campanie. Mesajele de susținerere pentru Victor Ponta au venit din toate colțurile partidului. Liderii PSD au declarat public de ce îl susțin pe Victor Ponta președinte.

01 nov. 2014, 09:35
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderii PSD spun de ce îl susţin pe Victor Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Rovana Plumb, președintele OFPSD, a explicat, cu o zi înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014, ce motive are să-l susţină pe Victor Ponta în cursa pentru prima funcţie în stat: „În primul rând pentru că Victor Ponta s-a ţinut de cuvânt ca prim-ministru, pentru că Victor Ponta este alături de pensionari şi este garantul protejării pensiilor pentru toţi cei care au muncit şi au trăit o viaţă,Victor Ponta este un om tânăr, care reprezintă o generaţie nouă, cu multă forţă de muncă, cu multă putere, este un om cu viziune, a fost cel mai tânăr prim-ministru din Europa şi sunt convinsă că va fi cel mai tânăr preşedinte.

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, crede că „Ponta îl bate pe Iohannis chiar şi la fizică”. „În acest moment consider – n-am niciun fel de patimi politice – că distanţa dintre Victor Ponta şi ceilalţi candidaţi e atât de mare încât pot să spun cu mâna pe inimă că e varianta, absolut detaşat, cea mai bună pe care o avem la dispoziţie”, a subliniat Ioan Rus.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE. New York Times: Victor Ponta, favoritul alegerilor prezidențiale de duminică

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul Liviu Marian Pop este şi el convins că realizările lui Victor Ponta ca premier îl recomandă pentru funcţia de preşedinte al ţării: „Trei cuvinte … Victor Ponta preşedinte. Astăzi, avem în faţa noastră rezultatele Guvernului Ponta care ne-a ridicat nivelul de trai, care ne-a apărat în faţa nedreptăţilor şi a reparat fiecare măsură luată împotriva românilor”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Daniel Savu, şi el senator PSD, spune că Victor Ponta „este singurul capabil să fie președintele care îi unește pe români” şi care „poate pune punct stării de dezbinare și scandal din ultimii 10 ani”. „Îl voi vota duminică pe Victor Ponta pentru că este singurul candidat care a prezentat în această campanie lucrurile bune pe care le-a făcut pentru România”, a subliniat Daniel Savu.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta, candidatul la președinție cu cea mai mare vizibilitate pe Internet

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Angel Tîlvăr, deputat PSD, este convins că „prin votul pe care, duminica, oamenii îl vor da lui Victor Ponta, se va pune capăt unei perioade triste din istoria tarii noastre şi se vor crea premisele reformării, în sens pozitiv, a statului roman”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Claudia Țapardel, purtător de cuvânt TSD, crede că după ce „Victor Ponta a transformat România din Cenuşăreasă într-unul din Tigrii economici ai Europei” această politică trebuie dusă mai departe. „Trebuie ca măsurile de creştere să continue, nu ne mai putem permite austeritate şi stagnare, de aceea orice tânăr român trebuie să îl susţină pe Victor Ponta. Îi rog pe tinerii care simt, la fel ca noi că acum este momentul unei adevărate schimbări în România, să vină la vot şi să voteze cu încredere Victor Ponta, un preşedinte care uneşte”.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primele EXIT-POLL-uri, la ora 21.00, la închiderea urnelor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, arată că „România va trebui să aleagă între omul Ponta, care a luptat și luptă împotriva întregului sistem băsist, și restul candidaților, care fie au bătut de mult palma cu Palatul Cotroceni, fie sunt doar niște umili servitori ai băsismului și al tot răului provocat de acesta în ultimii 10 ani”. „Eu zic că va alege corect!”, a completat Ştefănescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ana Birchall, deputat PSD, mizează pe modelul de preşedinte promovat de Victor Ponta, subliniind că „România are nevoie de un preşedinte care să fie mândru că este român, un preşedinte care să iubească România”.