ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ofiţer SRI în rezervă, ultimul candidat intrat în cursa pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Marian Rizea, colonel SRI în rezervă, îşi anunţă intenţia de a intra în cursa alegerilor prezidenţialelor din această toamnă, fiind candidatul Partidului Dreptăţii Sociale.

15 sept. 2014, 10:28
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ofiţer SRI în rezervă, ultimul candidat intrat în cursa pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Potrivit unui comunicat de presă al Partidului Dreptăţii Sociale, Marian Rizea, colonel SRI în rezervă, va candida din partea acestei formaţiuni la scrutinul din noiembrie. 

„Candidatul Partidului Dreptatii Sociale la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014 este prof. univ.dr.ing. Marian RIZEA, cadru didactic universitar la Universitatea Ecologica din Bucuresti, cunoscut specialist in sectorul petrol si gaze.

(…) Ca ofiter operativ, domnia – sa a ocupat functii de executie, conducere si comanda in special in domeniul protectiei contrainformative a resurselor economice, energetice, minerale utile si a mediului corespunzator, reprezentand totodata SRI in relatiile de cooperare pa probleme de instruire si pregatire profesionala cu servicii externe partenere, in special din structura NATO si UE.

Inainte de decembrie 1989, candidatul PDS s-a ocupat de contraspionajul economic, desfasurand activitati operative in domeniul contraspionajului”, se arată în comunicat.

CITEŞTE ŞI AEP: Numărul românilor cu drept de vot la alegerile prezidenţiale se ridică la 18,3 milioane

VEZI CV-ul lui Marian Rizea