ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Reacţia Institutului Naţional de Statistică la „pseudosondajele electorale”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Institutul Naţional de Statistică (INS) a primit semnale, mai ales din Bucureşti, care arată că persoane, care îşi arogă calitatea de lucrători ai direcţiilor de statistică, efectuează telefonic pseudosondaje privind participarea şi intenţiile de vot la apropiatul scrutin prezidenţial.

30 oct. 2014, 10:35
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Reacţia Institutului Naţional de Statistică  la „pseudosondajele electorale”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Faţă de această situaţie, pentru a stopa şi preveni asemenea demersuri care constituie o încălcare flagrantă a legii, Institutul Naţional de Statistică atenţionează toţi cetăţenii României că statistica oficială nu are în atribuţii, nu a efectuat şi nu efectuează niciun fel de cercetări sau sondaje cu caracter electoral’, precizează un comunicat al INS remis joi Agerpres.

Institutul Naţional de Statistică recomandă, totodată, tuturor persoanelor care primesc asemenea apeluri să sesizeze imediat incidentul organelor abilitate cu respectarea şi aplicarea legii.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 14 candidaţi îşi dispută duminică fotoliul de la Cotroceni

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a alege preşedintele ţării. În cursa pentru Cotroceni s-au înscris 14 candidaţi, fiecare încercând să convingă electoratul că merită să-i acorde încrederea.

Campania electorală a început pe 3 octombrie şi se va încheia sâmbătă, 1 noiembrie, la ora 7,00. Urnele se vor deschide duminică, la ora 7,00, şi se vor închide la ora 21,00.