ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Szilagyi Zsolt şi-a depus candidatura: E mai bine pe teren decât în vestiar VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Szilagyi Zsolt, candidatul Partidului Popular Maghiar din Transilvania, şi-a depus, marţi, la BEC candidatura  la Preşedinţie.

23 sept. 2014, 14:08
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Szilagyi Zsolt şi-a depus candidatura: E mai bine pe teren decât în vestiar VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Szilagyi Zsolt a declarat că a depus 217.000 de semnături.

„Suntem conştienţi de faptul că vom fi controlaţi la sânge”, a spus candidatul PPMT, adăugând:

„Suntem un partid nou şi suntem conştienţi de faptul că este mult mai bine pe teren, decât în vestiar. Pentru un jucător, pentru un sportiv şi pentru un politician, arena înseamnă viaţa. Vestiarul îşi are rolul, antrenamentul îşi are rostul, dar concursul se dă pe teren”.

Preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Toro T. Tibor, anunţa încă de săptămâna trecută că Szilagyi Zsolt a strâns cele 200.000 de semnături de susţinere necesare.

„Am reuşit să strângem cele 200.000 de semnături pentru candidatura lui Szilagyi Zsolt la Preşedinţia României. Le vom centraliza până luni, iar marţi, la ora 16.00, vom depune semnăturile şi dosarul de candidatură la BEC. Mulţumesc celor care ne-au ajutat în această acţiune de strângere de semnături, e prima oară când am adunat un număr atât de mare de semnături. A fost o mobilizare exemplară a PPMT, am cules semnături din toate judeţele Transilvaniei, mulţumim şi românilor care ne-au sprijinit, listele arată că au fost şi români care au semnat pentru candidatul nostru şi pentru programul electoral al acestuia”, a spus Toro.

Potrivit acestuia, programul electoral al lui Szilagyi Zsolt este axat pe diferite forme de autonomie şi pe ideea federalizării României.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ULTIMA ZI de depunere a candidaturilor. Cine ar putea RATA intrarea în cursă