ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Traian Băsescu, alături de Maria la vot: Niciunul dintre cei 14 nu seamănă cu mine

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a votat duminică, la Liceul A.D.Xenopol, venind la urne însoţit de soţia, Maria. Şeful statului a declarat, după vot, că românii vor alege, duminică, "un alt tip de preşedinte" şi îi este clar că niciunul dintre cei 14 nu seamănă cu el.

02 nov. 2014, 09:01
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Traian Băsescu, alături de Maria la vot: Niciunul dintre cei 14 nu seamănă cu mine

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014Traian Băsescu a fost întâmpinat, la sosire, de un grup de simpatizanţi, fiind aplaudat.

După vot, şeful statului a declarat că românii vor vota duminică un alt tip de preşedinte.

„Este clar pentru mine că este  momentul schimbării unui mod de a fi presedinte. După 10 ani, va veni alt tip de presedinte. problema este să fie un pres care sa continue consolidarea statului de drept si care să facă România frumoasă. Este clar că niciunul dintre cei 14 nu seamănă cu mine”, a spus Băsescu, făcînd trimitere la sloganul Elenei Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Băsescu a făcut declaraţii şi în afara secţiei de votare, îndemnându-i pe români să iasă la vot: „Este extraordinar de important ca astăzi românii să vină la vot, toţi dacă se poate pentru că aşa cum spuneam este un moment în care românii trebuie să decidă tipul de presedinte pe care îl vor. Unora le-a plăcut mod cum am exercitat eu mandat, altora nu. Avem 14 opţiuni, este clar că niciunul nu seamănă cu mine. Românii trebuie să opteze acum pentru alt tip de candifat. Să vină la vot!”

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg PREŞEDINTELE. Candidaţii au votat. Mesajul lui Băsescu LIVE TEXT

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).