ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Mircea Diaconu: În niciun caz NU îl sprijin pe Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Europarlamentarul Mircea Diaconu dezminte, vineri, afirmaţiile potrivit cărora ar fi transmis o scrisoare de susţinere a candidatului ACL, Klaus Iohannis, şi precizează că are un singur vot de dat în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale pe care-l va acorda aşa cum va crede de cuviinţă.

14 nov. 2014, 19:24
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Mircea Diaconu: În niciun caz NU îl sprijin pe Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II.Sunt la volan, în drum spre ţară. Aud că în vâltoarea campaniei electorale unii s-ar fi apucat să distribuie fluturaşi sau scrisorele, cum că l-aş sprijini pe domnul Iohannis. În niciun caz! Nu pot jigni inteligenţa oamenilor spunându-le pe cine să voteze. Cât despre mine, voi merge cu siguranţă să votez. Am un singur vot, al meu şi o să fac cu el ce vreau eu, aşa cum sper că veţi face şi voi„, a scris Mircea Diaconu pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că din câte ştie Mircea Diaconu nu a transmis o scrisoare de susţinere a candidatului ACL. „A fost trimisă şi o scrisoare, vezi Doamne, din partea lui Mircea Diaconu, de susţinere pentru Klaus Iohannis, pe care Mircea Diaconu n-a transmis-o„, a declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: PREZIDENŢIALE. Macovei cere Guvernului adoptarea unei OUG privind prelungirea orarului de vot în străinătate