PREZIDENŢIALE 2014. Ponta, la vot alături de Daciana: După 10 ani de război, putem să ne apucăm de reconstruit

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta a votat, duminică, în jurul orei 10.00, la secţia organizată în şcoala nr. 17 din Bucureşti. Premierul a venit la vot împreună cu soţia sa Daciana şi primarul Capitalei Sorin Oprescu.

02 nov. 2014, 08:14

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Sunt convins şi optimist că după 25 de ani de când ne-am câştigat o libertate mult dorită putem pune punct unei tranziţii care nu se mai încheia. Cred că din această iarnă vom fi cu adevărat o ţară democratică, o ţară europeană. După 10 ani de război şi distrugeri, putem să ne apucăm să reconstruim. O să construim în Bucureşti, Transilvania, Moldova şi pentru românii din afară„, a declarat Victor Ponta la ieşirea de la urne.

Premierul a mers la secţia de votare însoţit de soţia sa. „Să ne ajute Dumnezeu să urmeze o perioadă de linişte şi să scăpăm de ură şi dezbinare„, a declarat Daciana Sârbu în aplauzele susţinătorilor lui Victor Ponta.

Vezi şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg astăzi PREŞEDINTELE. Candidaţii au venit la vot

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis: Am votat pentru România lucrului bine făcut. Am emoţii, e normal