ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpănaşu a venit la vot cu familia Măceşanu: „Să nu mai fie mafie”

Alexandru Cumpănașu a făcut declarații, la ieșirea din secția de votare. Acesta a mers împreuna cu soția și familia Alexandrei Măceșanu să voteze.

RomaniaTV.net
10 nov. 2019, 11:28

Alexandru Cumpănașu, candidatul independent în cursa pentru Cotroceni, a declarat, duminică, că a votat  la alegerile prezidenţiale 2019 pentru o Românie în care „să nu mai existe mafie”

„Am votat pentru siguranţa şi securitatea familiilor din România, pentru o Românie în care să nu trebuiască să ne fie frică să ne ducem copiii la şcoală, să nu ne mai fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle. Am votat pentru o Românie în care românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie în care mafia să dispară. Pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea, pentru o Românie cu viziune pentru viitor”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la ieșirea din secția de votare. 

„Am votat pentru o Românie în care copiilor să nu le mai fie frică să se ducă la școală. Am votat pentru o Românie în  care mafia să dispară”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

La mijlocul zilei apar şi primele surprize. Potrivit unor surse politice, la ora 12.00, Mircea Diaconu şi Alexandru Cumpănaşu înregistrează scoruri mai mari decât cele de la ora 10.00.

Astfel, Diaconu, candidat independent susţinut de ALDE şi Pro România, ar fi depăşit 10% în preferinţele alegătorilor, potrivit unor date exit-poll.

La rândul său, Alexandru Cumpănaşu ar fi sărit de la 1% la ora 10, la aproximativ 3% la ora 12.00. Și candidatul PMP, Theodor Paleologu, inregistreaza o crestere bună.