ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu: „Pădurarii ucişi trebuie să fie declaraţi eroi de război. Au murit apărând pământul ţării”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu, candidatul susţinut de PRO România şi ALDE la alegerile prezidenţiale de luna viitoare, a declarat duminică seara, la România TV, că preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis, inventează probleme şi îl acuză pe acesta că actualul sistem este creaţia sa.

27 oct. 2019, 17:07
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu: „Pădurarii ucişi trebuie să fie declaraţi eroi de război. Au murit apărând pământul ţării”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu a declarat la România TVcă aşa cum militarii mor pe front în numele României tot aşa se moare şi în ţară. „Mor români în uniformă, care apără interesele României, sunt eroi şi mor în numele ţării. Din păcate, în România este o formă de război, cineva ucide pădurea, pământul nostru. Mor oameni apărând pământul ţării. Este o propunere, un apel deschis la preşedinte ca aceşti oameni în uniformă, în numele nostru, să fie consideranţi eroi de război„, a spus Mircea Diaconu.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu, candidat la Preşedinţie, vrea interzicerea defrişărilor în România timp de 10 ani

Pe de altă parte, Mircea Diaconu îl acuză pe Klaus Iohannis că inventează probleme spre a-şi spori popularitatea, iar actualul sistem este creaţia sa. „Din păcate, criza în care se află lumea politică este urmare a prestației lui Iohannis, cerând, de ani de zile, „guvernul meu”. Se descalifică astfel. Dânsul trebuia să apară doar în momentul în care guvernul cădea. Să desemnezi un premier căruia i-ai primis acest lucru, este incalificabil„, a declarat Mircea Diaconu.

Nu mai vreau să-l văd cinci ani în funcţia de preşedinte„, a mai adăugat candidatul susţinut de PRO România şi ALDE la prezidenţiale.