ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Rareş Bogdan, lovitură pentru Viorica Dăncilă înaintea turului II

Primvicepreşedintele PNL a criticat-o pe contracandidata lui Klaus Iohannis pentru angajarea fiului la Curtea de Conturi. 

20 nov. 2019, 10:34
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Rareş Bogdan, lovitură pentru Viorica Dăncilă înaintea turului II

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rareş Bogdan a spus că preşedintele a fost informat, a dat răspunsuri clare, vizionare, a dovedit că ştie prerogativele pe care le are preşedintele, că ştie perfect dosarele internaţionale, dosarele de intelligence, chestiunile legate de statul de drept.

„A fost foarte corect chiar dacă unii au considerat că e mult prea personalizat”, a spus Rareş Bogdan. Europarlamentarul PNL a comentat că că dacă nu ar fi fost Klaus Iohannis, azi, „statul român ar fi fost acaparat”.

Viorica Dăncilă a vorbit 145 de minute şi a răspuns la 250 de întrebări. Klaus Iohannis a fost mai urmărit pe Facebook

„Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat. fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează sau în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii? Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată”, a comentat Rareş Bogdan.

SONDAJ ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Cu cine votaţi în turul al II-lea? 

„Viorica Dăncilă este departe de profilul pe care ar trebui să îl aibă viitorul preşedinte, este rezultatul a 30 de ani în care meritocraţia a fost anulată de pile, clientelism”, a conchis europarlamentarul PNL.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a spus că nu şi-a angajat fiul la Curtea de Conturi. „Nu am angajat fiul la Curtea de Conturi, s-a angajat înainte de a fi premier. Fiul meu a fost foarte atacat, a avut o vină şi pentru că a fost adoptat”, a afirmat ea.

Dăncilă a fost întrebată, marţi seară, în conferinţa de presă, dacă şi-a ajutat fiul să se angajeze la Curtea de Conturi.

„Nu am angajat fiul la Curtea de Conturi, s-a angajat înainte de a fi premier. Fiul meu a fost foarte atacat, a avut o vină şi pentru că a fost adoptat (…) Nu s-a raportat la politică, vrea să îl las să îşi urmeze cursul vieţii lui. Mi-a spus că nu e un lucru bun pentru el că sunt premier, e izolat, nu poate face lucruri pe care alţi tineri la vârsta lui şi le permit. Îi consider pe toţi tinerii din ţară ca pe propriii copii”, a afirmat Dăncilă.


loading...
Partenerii noștri