ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, TURUL 2. Traian Băsescu: „Puteţi fi siguri că nu am votat PSD. Vreau garanţia că România va evolua pozitiv”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, TURUL 2. Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că a votat "cu gânduri bune", adăugând că vrea să aibă garanţia că România va evolua pozitiv în interiorul UE şi al NATO.

24 nov. 2019, 09:08
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, TURUL 2. Traian Băsescu: „Puteţi fi siguri că nu am votat PSD. Vreau garanţia că România va evolua pozitiv”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, TURUL 2. „Puteţi fi siguri că nu am votat PSD. Am votat cu gânduri bune, vreau garanţia că România va evolua pozitiv în interiorul UE, al NATO. Nu vreau să mai aud că fitecine ia decizii de politică externă şi multe altele„, a spus Traian Băsescu, după ce a votat la o secţie de la Liceul „Jean Monnet”.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, TURUL 2. Theodor Paleologu: „Românii votează între două catastrofe. Lăsaţi deoparte orice speranţă”

Fostul preşedinte a mai afirmat că ar fi bine ca românii să meargă la vot. „Bine e să vină la vot, pentru că democraţia nu este o chestiune facultativă. Mulţi înţeleg că este facultativă. Aşa este, nu ne obligă Constituţia, dar dacă vrei democraţie apără-o. Apără-o cu votul!„, a susţinut fostul preşedinte.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Se ştie deja câştigătorul turului II. Carmen Harra a spus dezvăluit numele viitorului preşedinte

Traian Băsescu a venit la vot împreună cu soţia sa, Maria Băsescu.