Alegeri prezidenţiale 2019. La RomaniaTV.net şi România TV afli primul cele mai noi date despre votul românilor din 10 noiembrie

Alegeri prezidenţiale 2019. Duminică, 10 noiembrie, este o zi crucială pentru România. Este ziua în care românii îşi aleg preşedintele pentru următorii 5 ani. La RomaniaTV.net şi România TV afli primul ce se întâmplă în ziua în care românii îşi aleg preşedintele. Rezultatele alegerilor prezidențiale 2019 de la Biroul Electoral Central vor fi pe site în timp real, iar de la ora 21 România TV şi RomaniaTV.net prezintă rezultatele sondajului Sociopol despre votul românilor în primul tur al alegerilor prezidenţiale.   

RomaniaTV.net
08 nov. 2019, 18:06
Alegeri prezidenţiale 2019. La RomaniaTV.net şi România TV afli primul cele mai noi date despre votul românilor din 10 noiembrie

10 noiembrie este o zi cu miză uriaşă pentru destinul poporului român. Jurnaliştii România TV şi RomaniaTV.net vor fi în cele mai importante puncte din ţară şi vă vor ţine la curent cu tot ce se întâmplă în ziua primului tur al alegerilor prezidenţiale. Sute de reporteri şi operatori vor transmite în direct, oră de oră, ce se întâmplă în ziua în care românii îşi aleg preşedintele. 

pe RomaniaTV.net şi la România TV afli primul ce se întâmplă, cele mai noi şi corecte date despre alegerile prezidenţiale. La ora 21, RomaniaTV.net şi România TV prezintă rezultatele sondajului Sociopol.  

Cei mai importanţi politicieni şi cei mai respectaţi analişti politici vin duminică seara în studioul România TV, unde de la ora 21 aflaţi cum au votat românii.