ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ACL acuză un preot din Vâlcea că ar fi distrus bannere şi afişe cu Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ACL Vâlcea a anunţat miercuri că a depus plângere la BEJ şi la poliţie împotriva preotului din comuna Tomşani pentru faptul că acesta a doborât toate bannerele electorale ale alianţei, motivând că 'la el în parohie, nu au voie decât candidaţii ortodocşi', transmite Agerpes.

29 oct. 2014, 09:38
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ACL acuză un preot din Vâlcea că ar fi distrus bannere şi afişe cu Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Am depus în această dimineaţă la BEJ o reclamaţie – dar şi la poliţie – pentru încălcarea legii electorale şi evident pentru distrugerea materialelor electorale de către preotul din comuna Tomşani. Acesta declară oficial că, la el în parohie, nu permite decât afişele unor candidaţi creştin ortodocşi, ceea ce ar fi extrem de grav şi din punct de vedere al toleranţei creştine. Adevărul este însă altul, noi presupunem că acest preot face campanie clară pentru PSD. În orice caz, nu mai puţin de 5 bannere şi zeci de afişe cu Klaus Iohannis au fost distruse de acest preot’, a declarat preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Macovei, despre Hrebenciuc: E îngrozitor să-ţi bagi copilul într-un dosar penal

De cealaltă parte, reprezentanţii PSD nu au dorit să comenteze incidentul, declarând totodată că nu au cunoştinţe despre vreun preot din judeţ implicat politic în campanie.