ALEGERI PREZIDENŢIALE. AID, întâlnire cu Ambasadele din Uniunea Europeană înainte de primul tur de scrutin

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Asociația pentru Implementarea Democrației a organizat joi, 30 octombrie 2014, o întâlnire informală cu reprezentanți ai mediului diplomatic acreditați la București. În cadrul acestei întâlniri, înaintea primului tur de scrutin s-a discutat despre importanța alegerilor prezidențiale din această toamnă pentru viitorul României, despre modul în care s-a desfășurat, până în prezent, campania electorală și despre organizarea alegerilor.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 09:48
ALEGERI PREZIDENŢIALE. AID, întâlnire cu Ambasadele din Uniunea Europeană înainte de primul tur de scrutin

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Importanța acestor alegeri este evidentă, cu atât mai mult cu cât vor aduce prima schimbare a preşedintelui după integrarea României în Uniunea Europeană (2007), iar candidatul care va câştiga alegerile se va afla în fruntea statului până în 2019, când România va prelua preşedinţia Consiliului Europei.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Subiectele dezbătute în cadrul întâlnirii organizate de AID au vizat provocările şi elementele de noutate din campania electorală, statul de drept, modalităţile de mobilizare a electoratului, profilul prezidenţiabilului, precum şi analiza principalelor teme de campanie lansate de candidaţi.

Iniţiativa Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei a beneficiat de prezenţa a numeroşi reprezentanţi ai mediului diplomatic, ambasadori şi diplomaţi acreditaţi.