Alegeri prezidenţiale. Cu cine merge PSD la Cotroceni. Exclusiv Marcel Ciolacu: „Ar putea fi cineva din afara partidului”

Preşedintele PSD susţine că decizia de desemnare a candidaturii nu va fi luată de o mână de oameni, ci va fi o largă consultare cu fiecare lider din judeţe.

23 feb. 2022, 22:44
Alegeri prezidenţiale. Cu cine merge PSD la Cotroceni. Exclusiv Marcel Ciolacu: „Ar putea fi cineva din afara partidului”

Marcel Ciolacu spune că PSD se concentrează pe problemele stringente ale României din acest moment, dar nu neglijează viitoarele alegeri, indiferent de palierul acestora. Cu Klaus Iohannis, liderul PSd recunoaşte că nu are niciun fel de comunicare.

„Sper ca atât eu, cât si colegii mei să luam decizia de a propune cea mai buna personalitate pentru aceasta funcţie de preşedinte al României, sunt mai mulţi colegi care îşi doresc. Am terminat cutuma din partid în care preşedintele era automat si candidat.Ppot sustine un alt candidat, categoric! Vom face alegeri în fiecare filială din PSD, astfel încât pentru alegerea candidadaturii să fie implicat fiecare factor de decizie din judeţ.

Sondaj SOCIOPOL. PSD ar câştiga detaşat următoarele alegeri! La ce procent a ajuns partidul?! Marcel Ciolacu, cel mai influent om politic din România

În fiecare judeţ, vom face alegerile pentru a avea cel mai bun canddidat. Eu nu voi accepta ca o asemenea decizie să fie luata de o mână restransa de oameni. nu. aceasta decizie este cea mai importanta decizie pe care o ia un partid si ea va fi luată de către baza partidului. Vreau să dam un mesaj clar de deschidere în partid”,  a spus Marcel Ciolacu în exclsuivitate la România TV.

Ministrul Muncii anunţă majorări de la 1 martie. Ce categorii de români vor avea venituri mai mari

Întrebat despre foştii lideri ai PSD, Marcel Ciolacu a mărturisit că vorbeşte cu toţi, mai puţin cu Liviu Dragnea, dar a exclus momentan o revenire a lui Victor Ponta în PSD. „Eu comunic cu Ponta, comunic şi cu Geoană pe zona pe care o reprezintă în acest moment, cu domnul Năstase. Am spus eu cuiva să nu vină Dragnea la TV? Depinde si de presedinte cum ia decizia sa plece din aceasta functie. Eu mi-aş dori sa fiu norocosul care pleacă din funcţia de presedinte al PSD şi să nu am această problemă”.

Daca această coaliţie si acest guvern, dacă nu va livra pe asteptarile romanilor, în acel moment categoric că nu are rost sa perpetuezi aceasta coalitie. Mai avem un hop, prima rotatie, haideţi să lasam lucrurile în normalitate, să facem toţi paşii aşa cum am spus inainte. Lumea cred că are cu ce compara în acest moment candidatul PSD si cu ce am avut de dreapta acum…”, a conchis Marcel Ciolacu.