ALEGERI PREZIDENŢIALE. Deputatul liberal Dan Bordeianu s-a înscris în PSD şi-l susţine pe Ponta

Deputatul Partidului Naţional Liberal (PNL) de Vaslui Dan Bordeianu a anunţat luni că s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD), transmite Agerpres.

10 nov. 2014, 10:04
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Deputatul liberal Dan Bordeianu s-a înscris în PSD şi-l susţine pe Ponta

Acesta a precizat că a luat greu o astfel de decizie, având în vedere că este un membru vechi al PNL. Bordeianu a deţinut o perioadă funcţia de vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal la nivel naţional.

„Am hotărât să-l susţin pentru funcţia de preşedinte al României pe domnul Victor Ponta, un om tânăr, un bun român, un om capabil şi cu dorinţa de a-şi dedica priceperea şi experienţa, pentru ca noi să ne creştem copiii în ţară nu în străinatate, pentru ca bunicii şi părinţii noştri să trăiască decent şi nu în ultimul rând pentru liniştea şi unitatea de care avem atâta nevoie”, a declarat Dan Bordeianu.

Acesta se află la al doilea mandat în Parlamentul României, în anul 2008 reuşind să câştige postul de deputat în urma redistribuirii voturilor. El a avut o serie de dispute cu preşedintele PNL Vaslui, Florin Ciurariu. Conducerea PNL Vaslui a anunţat înainte de stabilirea candidaţilor pentru alegerile parlamentare din anul 2012 că nu acceptă o nouă candidatură a lui Dan Bordeianu, cu toate că parlamentarul îşi dorea un nou mandat. Ulterior, Bordeianu a candidat pe listele USL şi a câştigat Colegiul Vaslui rural, cu 59%.