ALEGERI PREZIDENŢIALE. Geoană: Am votat ca să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul PSD Mircea Geoană a votat, duminică, la Liceul „Jean Monnet”, el precizând, la ieşire, că a votat „ca să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009”, potrivit Agerpres.

02 nov. 2014, 13:06
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Geoană: Am votat ca să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  De asemenea, el i-a îndemnat pe cei care l-au votat în urmă cu cinci ani să dea României şansa unei schimbări profunde.

„Am votat să terminăm lucrul pe care l-am început în 2009 şi îndemnul meu pentru toţi cei atât de mulţi care mi-au făcut onoarea să mă voteze acum cinci ani de zile, oricât de mânioşi am fi pe trecut sau supăraţi pe prezent, e că trebuie să dăm şansa unei schimbări profunde, adevărate, pentru România într-un moment foarte complicat şi plin de oportunităţi şi de riscuri”, a declarat Mircea Geoană.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Fostul prezidenţiabil a mai spus că această campanie electorală a fost una atipică, iar multe subiecte care nu aveau de a face cu campania au explodat în ultima vreme în spaţiul public şi mediatic, obnubilând dezbaterile electorale. Fostul candidat la alegerile prezidenţiale a venit la vot împreună cu soţia sa, Mihaela.

Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg PREŞEDINTELE. Candidaţii au votat. Mesajul lui Băsescu