ALEGERI PREZIDENŢIALE. Iohannis: Nu vreau să divid societatea. Vreau să scot ce e mai bun din ea

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis, a declarat joi seară, într-o emisiune televizată, că doreşte să ofere ca şef al statului garanţia unui capitalism de tip occidental şi să fie un liant, şi nu un lider care să dezbine societatea, potrivit Agerpres.

06 nov. 2014, 19:50
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Iohannis: Nu vreau să divid societatea. Vreau să scot ce e mai bun din ea

„Eu nu voi funcţiona după principiul ‘Divide et impera’, nu o să-i pun în opoziţie pe ţărani cu intelectualii, pe muncitori cu inginerii. Nu vreau să divid societatea, vreau să scot ce e mai bun din ea”, a afirmat Klaus Iohannis la postul de televiziune Digi 24.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL a mai declarat că societatea românească este una mult prea agitată şi care are nevoie de normalitate.

„Trebuie să devenim aşezaţi, normali şi să avem un stat de drept, economie, democraţie. Aşa trebuie să funcţioneze sistemul. Cei care s-au dus să voteze în străinătate şi care au votat sau au vrut să voteze cu mine nu s-au dus pentru că sunt senzaţional, ci pentru că eu le propun românilor un sistem aşa cum este în Anglia, în Germania. Avem o clasă politică ce urlă de dimineaţa până seara. Acei oameni s-au dus la vot fiindcă ei cred aşa ca şi mine că se poate în România, că trebuie schimbată politica din ţara noastră”, a spus Iohannis.

El a subliniat că este foarte important ca românii să iasă la urne, susţinând că o jumătate de oră cât ar dura să meargă la vot le poate schimba acestora complet viitorul.