ALEGERI PREZIDENŢIALE. Klaus Iohannis: „PSD a schimbat feţele, dar nu şi năravul”

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale a chemat joi oamenii la vot pentru a trimite PSD în Opoziţie. "Lupta noastră nu s-a terminat și nu se va termina înainte de parcurgerea întregului ciclu de alegeri. Noi dorim să facem România bine. ”, a declarat Klaus Iohannis la mitinguol electoral de la Galaţi.

21 nov. 2019, 15:36
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Klaus Iohannis: „PSD a schimbat feţele, dar nu şi năravul”

Președintele Klaus Iohannis susține că oamenii care consideră că PSD-ul nu mai este așa de rău ca pe vremea lui Liviu Dragnea se înșală, pentru că el consideră că PSD și-a schimbat doar fața, dar nu și năravurile. „Trebuie îndepărtat PSD-ul de la butoane ani buni, ani buni de tot. Abia atunci vom reuși să avem o țară normală, cu școli pentru copiii noștri, cu spitale bune, cu o infrastructură bună, abia atunci vom face „România normală”. Haideți să obținem un scor atâta de bun încât PSD să fie trimis în opoziție ani buni de tot, în așa fel încât noi să realizăm „România normală”.

Îmi spun unii: haideți, mai lăsați asta cu PSD-ul, că nu mai e așa rău ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Este o mare greșeală! PSD-ul și-a schimbat în timp fețele, dar niciodată năravul. Noi trebuie să obținem un scor care să nu le permită PSD-iștilor să revină decât după mulți, mulți ani și între timp noi să muncim să punem țara asta pe picioare.”, susține Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis susține că proiectul ”României normale” va putea fi implementat cu adevărat în momentul în care doar după ce liberalii vor câștiga alegerile locale și parlamentare. 

”Ați început bine: ați câștigat la europarlamentare, la referendum și turul I la prezidențiale. Urmează turul II, localele și parlamentarele. Abia atunci vom putea pune în aplicare, cu adevărat, proiectul nostru comun, proiectul ”României normale”, a spus Klaus Iohannis, la Galați.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galaţi, la un eveniment electoral, că îşi doreşte ca Moldova să fie legată de restul ţării printr-o autostradă, însă pentru asta „trebuie să votăm, să muncim, să trimitem PSD în Opoziţie” pentru multă vreme de acum încolo. 

Klaus Iohannis a declarat că îşi doreşte ca Moldova să fie legată de restul ţării printr-o autostradă şi prin căi ferate.

„Îmi doresc ca Moldova să fie legată de restul ţării prin autostradă, prin cale ferată şi aici să vină investitori, să creeze locuri de muncă bine plătite. Nu-mi mai doresc ca românii să se simtă inferiori celor din Europa de vest. România poate să ajungă la nivelul la care putem spune că e la aceeaşi treaptă de dezvoltare ca şi ţările pe care le considerăm mai dezvoltate acum. Dar pentru asta trebuie să votăm, să muncim, să trimitem PSD în Opoziţie. PSD 


loading...
Partenerii noștri