ALEGERI PREZIDENŢIALE. Victor Ponta acuză blat între PNL şi PSD

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză, din nou PSD și PNL de blat. Ponta susține că Iohannis face tot posibilul pentru ca Dan Barna să nu prindă turul II al alegerilor prezidențiale, dar și că Dan Barna a fost speriat cu dosarul de la DNA și scos din joc.

29 oct. 2019, 09:01
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Victor Ponta acuză blat între PNL şi PSD

„Acum BLATUL POLITIC este evident pentru orice om cu mintea limpede: 

1. PNL o baga pe Viorica Dancila in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale

2. PSD pleaca de la Guvern dupa 10 Noiembrie si sprijina Guvernul PNL Orban

3. In guvernare si in Romania nu se schimba nimic – decat se rotesc niste oameni

4. Dan Barna a fost speriat cu “pisica” DNA si matrapazlacurile cu fonduri europene facute in urma cu 8 ani / s-a predat in 24 de ore si a predat neconditionat si voturile USR din Parlament ( este evident dupa acordurile PNL cu UDMR si ALDE ca nu se va intampla nimic din ce a cerut USR)

5. Mircea Diaconu si ProRomania ( care se opun BLATULUI ) – sunt tintele in care trag impreuna Orban si Dancila ( beneficiarii BLATULUI) / nici Diaconu nici eu insa nu vom face ca Barna – noi chiar “rezistam”!

6. Alegatorii de centru stanga si cei care nu sunt manipulati sau speriati de autorii BLATULUI ii au acum doar pe Mircea Diaconu si pe ProRomania de partea lor ( papusarii din spatele Vioricai Dancila au vandut deja PSD si interesele social democratiei – acum l-au “infiltrat” pe Gusa , la fel ca in 2004 sau 2009 ca sa fie siguri ca nu se poate schimba nimic)!

Ion Cristoiu si Ioana Ene Dogioiu sunt doua persoane aflate in mod fundamental si constant pe pozitii diametral opuse / va rog sa cititi editorialele lor de azi – amandoi vorbesc despre BLATUL POLITIC! Qed”, scrie Victor Ponta pe Facebook.